Bij het Parkpaviljoen kun je een zaal huren, eventueel met terras. Voor een cursus, vergadering of verenigingsactiviteit kun je altijd terecht.

Bruiloften en partijen zijn niet toegestaan. Een feest van jouw club, vereniging of school behoort wel tot de mogelijkheden. Ook senioren van 65 jaar en ouder mogen in het Parkpaviljoen een verjaardags- of jubileumfeest geven.

Het Parkpaviljoen beschikt over twee zalen, elk met eigen projectiescherm, beamer en geluidsinstallatie. De grote zaal heeft een capaciteit tot maximaal 70 personen, de kleine zal gaat tot 40 personen. Beide zalen zijn volledig rolstoeltoegankelijk, zoals ook het hele gebouw.

Het Parkpaviljoen heeft al een groot aantal vaste activiteiten, zie agenda. Maar wil je zelf iets organiseren, zoals een wekelijkse ontmoeting voor gehandicapten, een kaartavond, een maandelijkse clubbijeenkomst, een jaarlijkse borrel voor je buurtvereniging of iets heel anders, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Het Parkpaviljoen is er voor iedereen, dus ook voor jou of jouw vereniging/activiteit.