Het bestuur van het Parkpaviljoen bestaat uit enthousiaste vrijwilligers uit Waalwijk en omgeving.

De bestuursleden:

Hans de Vaan (voorzitter)

Hans maakt sinds 2016 deel uit van het bestuur. Hij heeft een achtergrond als technisch adviseur en heeft volop ervaring als bestuurder van onder andere Woningbouwvereniging Waalwijk, Buurtvereniging de Amstel en tafeltennisvereniging TTV Waalwijk. Hij is naast voorzitter tevens de ‘technische man’ van het Parkpaviljoen.
Naast het gezin, de hobby’s (kamperen en geo-caching) en de kleinkinderen zet hij zich graag in als bestuursvoorzitter van het Parkpaviljoen.

Jo van Oosterhout (secretaris)

Naast zijn werk als secretaris let Jo onder meer op het inroosteren van de vrijwilligers, het verzorgen van opleidingen en het uitgeven van de sleutels. Jo is ook lid van het Heft, het platform voor gemeenschapshuizen in Noord Brabant.
Jo heeft altijd bij diverse bedrijven gewerkt als personeelsfunctionaris. Sinds zijn pensioen vervulde hij diverse bestuursfuncties, zoals bij de WMO-Adviesraad Heusden en Huurdersvereniging Heusden. Hij zorgt nu mede voor zijn twee kanjers van kleinkinderen.

Maarten van der Velden (penningmeester)

Maarten is als financieel en administratief medewerker jarenlang actief geweest bij de overheid en het bedrijfsleven. Daarnaast heeft hij ook ruime horeca-ervaring. Vijf jaar lang was hij, samen met een compagnon, eigenaar van het toenmalige café de Buurman in Waalwijk.

Als penningmeester let Maarten op de centjes, maar als horecaman duikt hij ook graag achter de bar. Maarten stuurt het weekendteam van vrijwilligers aan, dat de bandoptredens en andere evenementen verzorgt.

Jan van Loon (algemeen bestuurslid)

Jan van Loon

Als algemeen bestuurslid begeleidt Jan de vele vrijwilligers en treedt zo nu en dan op als gastheer. Jan is gepensioneerd commercieel directeur van schoenfabriek Van Lier.
Na zijn pensioen zocht hij een andere fijne tijdsbesteding en kwam als vrijwilliger en bestuurder het Parkpaviljoen versterken.

Peter Monsieurs (vrijwilligerscoördinator)

Toen  Peter met pensioen ging na een langjarig dienstverband als belastingdeurwaarder, kwam hij al snel terecht bij het Parkpaviljoen. Peter is sinds 2019 een zeer actief bestuurslid en stuurt onder meer de vrijwilligers aan.

Veel Waalwijkers zullen hem kennen, want hij zat zestien jaar in de Waalwijkse gemeenteraad. Zijn grote hobby is echter het ‘binnenpraten’ van atleten bij stratenlopen, veldlopen, duatlon en triatlon als speaker.

Als geboren Tilburger voelt hij zich geen Waalwijker, maar wel een Baardwijker waar hij sinds 1979 woont. Hij bekleedde al eerder bestuursfuncties in zijn woonplaats, zoals bij Stichting Jeugdavondvierdaagse, Buurthuis De Ouwe Toren, de Atletiekclub en Stichting Libertyrun.

Joop van Oord (algemeen bestuurslid)

Waalwijker Joop van Oord werkte zowat zijn hele leven bij de belastingdienst. Sinds hij met pensioen is, heeft hij meer tijd voor zijn hobby’s, zoals zingen in een (musical)koor en motorrijden. Hij is vrijwilliger bij Inloophuis Toon, decorbouwer bij OOG én, sinds 2023, bestuurslid bij het Parkpaviljoen.

Het Masterplan 2022.