Terrasoptreden George Kush Trio

Afgelopen zondag was het tweede in de reeks terrasoptredens, waarmee het Parkpaviljoen de zomer afsluit, een groot succes. Op een vol terras genoot iedereen van het heerlijke weer, de ontspannen sfeer en de gevoelige liedjes van zanger/gitarist Frank Leijtens.

Zondagmiddag 1 oktober is het de beurt aan het George Kush Trio. Een jonge, eigentijdse band die eind 2015 ontstond door de samenwerking van George Kush (Joris Branderhorst) en Joachim (Jurijn Branderhorst). George Kush was toen al erg actief als producer en druk bezig met de zoektocht naar ‘zijn’ sound. Met de komst van Wout van der Sanden, goede vriend van het duo en gitarist, kwam er een einde aan die zoektocht.

Het drietal weet een brug te slaan tussen hip hop en singer/songwriter. Samen brengen ze verhalen over de liefde, de lust en het leven. Van de huiskamer tot aan volle zalen, de groep weet een geweldige balans te vinden tussen het intieme- en het grootse en bombastische spel. George Kush Trio is kleinkunst met een grote boodschap!

Dit terrasoptreden is gratis toegankelijk en vindt plaats tussen 15.00 en 18.00 uur. Bij regen wordt het optreden naar binnen verplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *