Terrasoptredens en paranormaalbeurs bij Parkpaviljoen

Nu de meeste mensen na een welverdiende vakantie weer aan het werk zijn en de zomer zachtjes aan ten einde loopt houdt het Parkpaviljoen een eindsprint om het zomerseizoen af te sluiten met een paranormaalbeurs en een aantal terrasoptredens.

De aftrap voor de reeks terrasoptredens werd op zondagmiddag 3 september gegeven door pianist Jens van Bremen. Met zijn grotendeels geïmproviseerde pianoklanken werd het een bijzondere en ontspannen middag op het terras van het paviljoen. Op 24 september is het de beurt aan Frank Leijtens om de terrasbezoekers te boeien. Met zijn subtiele gitaarspel en ingetogen zang brengt hij zijn nummers met zoveel gevoel ten gehore dat hij iedereen weet te raken. Zondag 1 oktober komt het George Kush Trio naar Waalwijk. Het lukt hen om met muzikale verhalen over liefde, lust en het leven een brug te slaan tussen hip hop en singer/ songwriter. 8 Oktober van 11.00 tot 17.00 uur organiseert Vereniging ‘de Verlichte Ster’ een paranormaalbeurs in het gehele Parkpaviljoen. Tijdens en na de beurs kun je uiteraard neerstrijken op het terras voor een drankje en eventueel een hapje. Het Parkpaviljoen gaat op zondagmiddag 15 oktober het terrasseizoen feestelijk afsluiten met de ‘Vrolijke noot’. Dit Waalwijkse koor brengt onder andere het levenslied van vroeger en nu. Meezingen mag !

Alle terrasoptredens zijn uiteraard gratis toegankelijk en vinden plaats tussen 15.00 en 18.00 uur. Het Parkpaviljoen aan het mooie beukenlaantje in Waalwijk (Grotestraat 154a) is op alle zondagen geopend van 12.00 tot 18.30 uur.

 Zonnige impressie van het optreden van Frank Leijtens zondag 24 september 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *