Terras Parkpaviljoen Waalwijk compleet vernieuwd.

En dat wordt gevierd op zaterdag 8 juli. Vanaf 15.00 uur worden de bezoekers en genodigden ontvangen met een glaasje Prosecco. Om 16.00 uur is er de officiële openingshandeling. De muziek wordt verzorgd door Clemens van Bracht. Iedereen is welkom.

Dankzij een bijdrage van de Lions-club Waalwijk en het WOP Centrum Besooijen is het terras rigoureus op de schop gegaan.  Er is compleet nieuw en eigentijds meubilair aangeschaft, er staat een gloedje-nieuwe grote parasol, de planten komen van de Hortus Botanicus Amsterdam en de nieuwe bestrating maakt het terras af.
De sponsoren van het succesvolle Parkfestijn van afgelopen 21 mei zijn uitgenodigd, evenals de stakeholders van het Parkpaviljoen, de huurders van onze zalen en de leveranciers.
Maar let op: iedereen is welkom in dit wijkcentrum wat dankzij de vrijwilligers weer op volle toeren draait.
In voorbereiding zijn de Burendag op 23 september 2017, een soepgroep, een pubquiz, en we gaan voor het zoeken van aansluiting bij bestaande Waalwijkse initiatieven. We willen streekproducten verkopen, zoals St, Crispijn bier, Boerderijs en snacks met een keurmerk.
Bij al die leuke extra activiteiten kunnen we hulp gebruiken.

Het terras is open op de zogenaamde inloopmomenten op de dinsdag- , donderdag- en zaterdagmiddag.
Dat mooie terras willen we in de zomer ook op de zondagmiddag open hebben. We zoeken daarvoor vrijwilligers, liefst vaste duo’s die om en om een dienst willen draaien en onze gasten en de passanten willen ontvangen.
Het Parkpaviljoen Waalwijk is werkelijk schitterend gelegen, een prima plek om zo maar een terrasje te pikken. En voor wie wil: je kunt er (met je club) een eigen activiteit organiseren.

Informatie: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl, www.facebook.com/ParkpaviljoenWaalwijk, info@parkpaviljoenwaalwijk.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *