Prijsuitreiking fotowedstrijd Parkfestijn

Brief welke op 30 mei 2017 is gericht aan de deelnemers van de trouwfotowedstrijd:

Beste bruidsparen, meneer, mevrouw,

U heeft, ter gelegenheid van het Parkfestijn op 21 mei, meegedaan aan de foto-expositie `Trouwfoto’s in het Wandelpark’. Aan deze expositie was een wedstrijd verbonden. Op die dag konden bezoekers van het Parkfestijn stemmen op hun favoriete foto.

De expositie was, mede door uw bijdrage, een enórm succes en er hebben dan ook honderden bezoekers hun stem uitgebracht. Inmiddels zijn alle stemmen geteld en de verrassingen voor de eerste drie winnende bruidsparen zijn in voorbereiding.

Graag nodigen wij u uit om de officiële prijsuitreiking bij te wonen. Deze zal plaatsvinden in het Parkpaviljoen aan het Beukenlaantje op zondagmiddag 9 juli aanstaande. U wordt daar vanaf 15.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje. Een troubadour zorgt voor de muzikale omlijsting van deze bijzondere middag.

Als dank voor uw deelname bieden wij u de gelegenheid om uw trouwfoto, zoals hij tentoongesteld is in het wandelpark op 21 mei, mee naar huis te nemen.

Wij stellen het zeer op prijs als u even aan ons doorgeeft met hoeveel personen u wilt komen.  U kunt mailen naar: carlavdgouw@hotmail.com of bellen naar Luuk Aarts: 06 444 14 800

Hopelijk kunt u bij deze feestelijke prijsuitreiking aanwezig zijn.

 

Met vriendelijke groet,
(namens de organisatie van het Parkfestijn)
Luuk Aarts en Carla van der Gouw

Stichting Parkpaviljoen Waalwijk  –  Grotestraat 154a  –  5141 HC  WAALWIJK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *