Het Parkpaviljoen wil een bruisend ontmoetingscentrum zijn!

Het afgelopen jaar 2015 werd met door de vrijwilligers en het bestuur van het Parkpaviljoen een nieuwe weg ingeslagen. Met succes werden nieuwe gastheren en gastvrouwen gezocht. Nieuwe activiteiten zijn stilaan opgestart. Het bestuur is verjongd en weer bijna voltallig. Een nieuwe beheerster is aan de slag gegaan.

Vol ijver en met veel enthousiasme is dit voorjaar daar een vervolg aangegeven.

Er is nu een kidsclub op de zaterdagmiddag en er zijn regelmatige activiteiten voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Twee hele diverse leeftijdsgroepen vinden zo hun weg naar een unieke locatie op een unieke plek. De agenda raakt voller en voller.

Er zijn muziekuitvoeringen, lezingen, cursussen, inloopmiddagen, er wordt jeu de boules gespeeld, gebiljart, een ontbijt genuttigd, vergaderd, gekaart, kortom er is veel animo allerlei activiteiten op poten te zetten.

Het huidige bestuur heeft zich tot taak gesteld het Parkpaviljoen toekomstbestendig te maken. Het succes tot nu toe zorgt voor optimisme. Het ontmoetingscentrum draait volledig op vrijwilligers. Om dat vele handen het werk licht maken, zoeken we voortdurend naar mensen die kort of langer hun bijdragen willen leveren. U leest daar elders op deze site over.

Bij een bruisend ontmoetingscentrum, bij vernieuwing, verjonging hoort een andere presentatie, ook digitaal.

Met trots presenteert het Parkpaviljoen haar nieuwe website. Op deze site laten wij u zien wie we zijn, wat er allemaal mogelijk is en vooral hopen wij u te verleiden.

Te verleiden om naar het Parkpaviljoen te komen.

gebakje 60 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *